Uitslag verkiezingen landsmeer 2014

Uitslag verkiezingen landsmeer 2014.

2014 landsmeer verkiezingen
landsmeer uitslag 2014 verkiezingen klik op plaatje hierboven voor grotere afbeelding

Zetels
D66………………………..4
Positief Landsmeer….3
VVD……………………….3
CDA……………………….2
PvdA………………………2
Lijst Maja v Campen…1

opkomst 61 procent.

Coalitie? : d66, PL, en dan? cda, pvda, vvd? ZO JAMMER dat we geen 2 of 3 stemmen mogen uitdelen(1 per partij van keuze) … want dat is nOg meer democratie. Dan bepaalt de burger ook meer de coalitie. Qua uitslag zou de coalitie moeten zijn : D66, PL, lMvC

Toch is dat beter, dan snel vanwege stemcomputers en/of papiertjes scanners (ook computers…) . De live uitzending op NL-1 ICT apparatuur had zelf ook diverse probleempjes :-)
Sowieso is de officiele uitslag pas over enkele weken en wie kijkt alleen voetbal uitslagen en niet de wedstrijd? Heerlijk spannend toch zo een uitslag avond/nacht !!

D.d. 19-3-2014 zien we ook in Landsmeer de invloed van de franchise partijen, VVD en PvdA.
Landelijk doen ze het niet goed, volksvertegenwoordigen, voor velen.
Dit vertaalt zich dan ook in de lokale uitslagen, in Landsmeer alsvolgt, voorafgegaan door de vorige 2 verkiezingen:

De opkomst is lager dan we gewend zijn in Landsmeer.  Hoe zal dat zijn i.v.m. de EU en landelijke verkiezingen die er nog aankomen? nOg minder, of jUIst meer voor bijv. de EU?
Intussen hoor ik ook de grote verliezers tegen de achterban zeggen dat dit en dat dan toch wel winst is, de achterban klapt, ik huil een beetje van binnen….

D66 kreeg sowieso naast eigen inzet ook gratis de spoils of modder war (pvv vvd pvda) en de lokalen wonnen op eigen kracht veelal met wat meewind wegens landelijk -1 faalbeleid waar de burgers zich niet door vertegenwoordigd voelen.

Het pvda verhaal over hoe vaak ze aanbelden, folderden, alweer benaderden enz. veel tijd en energie in ‘1 op 1 campagne voeren dus’ , mja, tijd en energie in de verkeerde dingen, op de manier die mensen wel kennen, “campagne is slijmen”. Men ziet het beleid, de kosten, het minder voor meer dat men door wil zetten, tja, dan krijgen de lokalen en d66 zetels toegeworpen. EN als iets ‘een signaal afgeeft’ dan is het wel pvda-stad Amsterdam, die dat nu niet meer is, weg pvda meerderheid.

Boris vd Ham, “je moet je realiseren dat in NL geen partij ooit de meerderheid haalt”….. wel een beetje dom van de d66er, vroegah was dat niet zo vreemd, ook in NL is er een gemeente reeds bekend waar ik meen cda 51% van de stemmen heeft.

Advertenties