DE uitleg waarom de politiek faalt met hun stemcomputer wensen en leugens van o.a. NEDAP voor en tegen argumenten

Mensen, als je mag stemmen, eventueel overweegt te gaan stemmen, lees/hoor en weet dan dit: Het betreffende fragment duurt op de kop af 5 minuten en is hier terug te luisteren:
http://www.bnr.nl/?player=archief&fragment=20130313143211300

Daarna kan je met iedereen mee praten, of hen informeren, waarom nu net stemcomputers en democratie -> verkiezingen, zo FOUT zijn, compleet met waterdichte tegen argumenten.

Wielen, rond, zijn niet meer van deze tijd, magneet treinen, leuk, modern, snel. Maar kan alleen met rails, ‘anti zwaartekracht zweef auto’s’ hebben we nog niet. Toch is technisch gezien het wiel niet meer van deze tijd. ‘niet van deze tijd’ is een politieke, digibete, gelegenheids uitspraak.

Zelf ben ik dol op ict en gadgets e.d. echter met de democratie, de alles overkoepelende politiek, GEEN STEMCOMPUTERS MEER ! Luister de korte clip in leken taal om te horen waarom, en dan is daar niet eens alles gezegd!

DEEL DIT AUB ! het kan een keerpunt in de IT geschiedenis der politiek, die alles overkoepelt, blijken.

Tagged : nadelen stemmen computer stemcomputer voordelen argumenten

One thought on “DE uitleg waarom de politiek faalt met hun stemcomputer wensen en leugens van o.a. NEDAP voor en tegen argumenten

 1. deze tijd en politiek bovendien.
  Haal die wielen onder je auto en fiets vandaan, en de ijzers van de schaatsen.
  Politiek, democratie, het is alles overkoepelende. Elke pc gebruiker weet: gemaakt door mensen en faalt (vroeg of laat, klein of grootschalig, daardoor.
  IT is een handige, doch zwakke tool, daar een land op bouwen, of zelfs maar een stemronde, is welhaast digibetisme.
  De uitslag is bovendien pas weken later officieel.
  Ook voetbal kijkt men graag, politicus of niet. niet alleen de uitslagen. . . .
  Heerlijk zo een uitslagen avond en nacht, en elke dag dat ik weet dat er een belangrijk proces niet hackbaar is en wel des’ mensen.

Reacties zijn gesloten.