La Fontaine wraakt voorzitter Osnabrug

La Fontaine wraakt voorzitter Osnabrug
Gepubliceerd op 16 februari 11, 17:57
LANDSMEER – Gemeenteraadslid André La Fontaine van Positief Landsmeer vraagt burgemeester Bert Mewe om commissievoorzitter Jépé Osnabrug te ontheffen uit ‘zijn wellicht te zware functie’.

La Fontaine stelt dat Osnabrug (PvdA) de vergadering van vanavond over de problemen rond de rusthalte van Arriva aan de Varenstaat wil degraderen tot een ’benen op tafelgesprek’, terwijl het juist de bedoeling is om, gevoed vanuit meerdere kanalen, een oplossing te vinden voor de overlast die bewoners ervaren.

Of het een tikfoutje is of bewust op de agenda staat, dat er vanavond wordt gesproken over een ’informatief voorstel’ in plaats van een ’initiatiefvoorstel’. La Fontaine lanceert vanavond een breder plan om de rusthalte van Arriva te verplaatsen naar Luyendijk-Zuid, waarvoor twee locaties zeer geschikt lijken en één zelfs tegemoet komt aan de grote afstand tussen de dichtstbijzijnde halte en de laatste bebouwing. Osnabrug wil hem nu verhinderden om Luyendijk-Zuid te betrekken in de te presenteren plannen.

La Fontaine roept daarom alle betrokkenen op om vanavond hun stem te laten horen. Osnabrug heeft op zijn beurt gewaarschuwd, dat ‘spreekkoren of luidruchtige verstoring van de vergadering niet zijn toegestaan’.

Advertenties