Natuurfoto’s in Het twiske

Natuurfoto’s in Het twiske

OOSTZAAN – Leden van de natuurfotografenvereniging Verenigde Amateur Natuurfotografen (VAN) uit Amstelveen exposeren van 6 februari tot en met 31 maart in het Bezoekerscentrum Het Twiske.
De tentoonstelling, getiteld ‘Een bijzondere kijk op de natuur’, omvat 29 natuurfoto’s. Er zijn foto’s te zien van landschappen, planten, bloemen, paddenstoelen, vogels, zoogdieren en insecten. Bij de tentoongestelde foto’s wordt tekst en uitleg gegeven. De natuurfoto’s geven een goed beeld van de uiteenlopende interesses van de leden.
Het bezoekerscentrum ligt aan de Noorderlaaik 1 in Oostzaan. De openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur
Voor meer informatie over de natuurfotografenvereniging en de foto-expositie kunnen geïnteresseerden contact op nemen met Walter Hollenkamp, tel. 0299-428218 (na 19.00 uur), E-mail.
walter.hollenkamp@orange.nl. De vereniging heeft een website, www.vanfoto.nl, waarop o.a. nog veel meer fotowerk van de leden te zien is.
Advertenties