Abri vernield scheepsbouwersweg

Zoiets doet mijn kind niet.
· 11 december 2010 · Nieuws · Was het nu al de 23ste keer of al weer de 25ste abri die het veld moest ruimen. Onbegrijpelijk dat het vandalen toch elke keer weer lukt om de glazen behuizing van de bushalte stuk te krijgen. Hulde aan de jongens die het toch weer elke keer voor elkaar krijgen.

Vorige week waren 2 bushaltes ook al de pineut en deze maal was de bushalte aan de Scheepsbouwersweg alweer aan de beurt.. Het moet voor de politie toch niet al te moeilijk zijn om deze zonen van vaders en moeders een keer in de kraag te vatten. Zet er een webcammetje op of zet een politiemannetje in de kantine van Goede en het karwei is gepiept. Rekening naar papa en mama en klaar is het verhaal. Politie weg uit Landsmeer? Zijn ze er ooit geweest dan?

(Note redactie : of zou het een ontwerp fout zijn? het glas ligt immers symetrisch aan 2 kanten naast de lijn tussen de bevestigingspalen, het ‘middenstuk’ in de abri is "glasvrij", zie: http://feedproxy.google.com/~r/Inlandsmeer/~3/rswLjjQwjfI/  Waarom die gedachte : in keukens zijn de laatste tijd wat ‘bovenlichtjes’ (ruitjes in de keuken boven de achterdeur) gesprongen. Reden: de metalen scharnieren zitten op en door het glas met schroeven, dan hitte / vrieskoude, KNAL, hij kan zo maar spontaan barsten.)

Advertenties