Twiske event 2010

OOSTZAAN – Op het terrein van Twiske Poort in Oostzaan – wordt 23 en 24 oktober het Grote Twiske Event gehouden. Er is van alles te beleven, van een doe-braderie tot een Craftymarkt. Ook voor de kinderen is er veel te doen.

Het Grote Twiske Event vindt plaats in recreatiegebied Het Twiske op het terrein van de Twiske Poort waar je in de zomer kan zwemmen, lekker kan eten en heerlijk relaxen op het strandje.

Tijdens de Doe-braderie zullen naast de bekende marktkramen vele verschillende activiteiten aanwezig zijn. Ooit eens op het water gelopen? Stap in een aquabubble en ervaar deze unieke belevenis. Verder staan er voor de kinderen luchtkussens, kunnen de jonge bezoekers geschminkt worden, pony rijden, is er een zingende piraat en zijn er diverse sportactiviteiten waarmee kennis gemaakt kan worden. Denk hierbij aan: handboogschieten, frisbee golf, GPS speurtocht en steppen. Ook loopt straatentertainment op de braderie rond.

Naast de gezellige Doe-braderie zal er ook een Craftymarkt zijn. De craftymarkt is een event waar ontwerpers, kunstenaars en andere coole creatievelingen hun zelfgemaakte producten, eigen ontwerpen en objecten laten zien en verkopen. Het bijzondere aan deze markt is dat het aanbod op de markt breed is en de deelnemers overal vandaan komen.

Het Grote Twiske Event duurt het hele weekend. Of je nu met het hele gezin komt struinen langs de marktkramen, je samen met de kinderen wilt deelnemen aan diverse activiteiten, of lekker met vriendinnen komt winkelen en wijntjes drinken, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde dag.

Het Grote Twiske Event is op 23 en 24 oktober 2010 van 10.00 tot 17.00 uur in de Twiske Poort, Recreatiegebied Het Twiske in Oostzaan. Voor meer info: http://www.twiskepoort.nl of http://www.craftymarkt.nl
2011 2012

Advertenties