Dierenbescherming zoekt collectanten

Dierenbescherming zoekt collectanten

PURMEREND – De landelijke collecte van de Dierenbescherming vindt dit jaar plaats van zondag 3 tot en met zaterdag 9 oktober. De Dierenbescherming is nog hard op zoek naar vele collectanten in geheel Waterland.
Er zijn nog zeker vijftig nieuwe collectanten nodig, met name in Purmerend, Landsmeer en Edam. Wie enkele uurtjes kan missen in de week van Wereld Dierendag, kan dat goed besteden door geld op te halen voor de honden en katten die in het Dieren Opvang Centrum Waterland verblijven.
Tijdens de collecteweek bepaalt de collectant zelf hoeveel tijd hij of zij eraan wil besteden. Een paar uurtjes collecteren levert al snel 85 euro op. De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan de dieren in Waterland.

Iedereen die direct iets wil betekenen voor de dieren in de regio kan zich aanmelden bij collectecoördinator Danielle Ekkebus via 072-5150071 of via info@dierenbeschermingnhn.nl. Meer informatie over de Dierenbescherming Noord-Holland Noord en de collecte is te vinden op de website www.dierenbeschermingnhn.nl 

Advertenties