U wilde het niet? hier is het : elektronisch kinddossier

Topicus bouwt e-kinddossier voor Zaans GGD
GGD Zaanstreek Waterland gebruikt de software van Topicus Zorg voor de ontwikkeling van het elektronisch kinddossier.
Doel is de digitalisering van de papieren dossiers van de Jeugdgezondheidszorg.
Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze gunningen regelmatig op een rijtje.

Zaanse GGD kiest voor Topicus ZorgGGD Zaanstreek Waterland heeft voor het inrichten van een elektronisch kinddossier Topicus Zorg uit Deventer aangetrokken. Met de KD+-software wil GGD ZW de papieren dossiers van de Jeugdgezondheidszorg digitaliseren. Belangrijkste plaatsen van levering zijn de gemeentes Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zeevang. Het contract met Topicus heeft een looptijd van vier jaar

Maarssen gunt aan DecosDe gemeente Maarssen heeft de opdracht voor de verwerving, de implementatie en het onderhoud van een documentmanagementsysteem gegund aan Decos Software. De geïntegreerde toepassing is bedoeld voor documentbeheer, workflowmanagement en een documentair structuurplan als basis voor een digitaal archief. Het contract met leverancier Decos, die vier andere meedingers aftroefde, heeft een looptijd van vier jaar.

Groningen consolideert met SLTNDe gemeente Groningen heeft voor het project ‘Consolidatie Minicomputers’ SLTN geselecteerd.
Doel van de aanbesteding is het vervangen van (verouderde) hardwaremachines door één nieuw toekomstvast geconsolideerd hardwareplatform.
SLTN levert de nieuwe hardware, installeert, configureert en zorgt voor het onderhoud, een helpdeskfunctie, scholing en updates. En dat alles voor circa negenhonderdduizend euro (zonder BTW).

Milieudienst Westfriesland blijft bij Hoorn Vijf gemeenten – Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Wervershoof en Andijk – hebben hun milieutaken ondergebracht in de gezamenlijke opgezette Milieudienst Westfriesland. Een aantal facilitaire taken, waaronder de automatisering, voor deze dienst is ondergebracht bij de gemeente Hoorn. Omdat het contract op 30 juni 2009 afliep, vond een nieuwe aanbesteding plaats (contractwaarde: ruim 206.000 euro).
Uit vijf inschrijvingen is opnieuw de gemeente Hoorn voor vier jaar gekozen.

Lees er hier meer over: http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/overheid/3089109/1277202/topicus-bouwt-ekinddossier-voor-zaans-ggd.html#ixzz0T4dCY5Li