Rolstoelrecreatie in Het Twiske

 

Vrijdag 11 september: (S)cool on Wheels, rolstoelevenement voor lagere scholen.  Zaterdag 12 september: Recreatieve activiteiten voor rolstoelgebruikers. 

De Provincie wil permanente sportvoorzieningen in recreatiegebieden ontwikkelen voor mensen met een fysieke beperking.  Om de nieuwe mogelijkheden te testen wordt een tijdelijk rolstoelhockeyveld aangelegd naast de avonturenspeelplaats. Tijdens het evenement wordt onderzocht wat de wensen en eisen zijn van de doelgroep. Naast rolstoelhockey zijn er tal van activiteiten voor valide en minder valide sporters waarbij het sporten in een rolstoel centraal staat.
Hockey
Op zaterdag 12 staat een rolstoelhockeycompetitie centraal waaraan een vijftal elektrische rolstoelhockeyteams deelnemen. De competitie wordt georganiseerd in samenwerking met de rolstoelhockeyverenigingen uit de regio: De Kennemer Keien, REVAS Zaansticks, S.G. Purmerend en de Randwijkrollers. Verder is er de mogelijkheid deel te nemen aan een clinic rolstoelhockey.
Rolstoelroute
In samenwerking met Yalp en ChampionChip wordt een rolstoelroute uitgezet en de rolstoelbasketballers van Only Friends geven een demonstratie waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen.

Programma e.d. en meer op :  http://tinyurl.com/nez6jn   Aanmelden  voor dit evenement, neem dan contact op met D Blankendal, tel (023) 531 94 75  of email: dblankendal at sportservicenoordholland .nl


Backup? online! on-line backup, handig, snel, en dertig dagen gratis op proef.   


Advertenties